Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania

Şcoala Română de Dezvoltare constituie deja un eveniment brand pentru comunitatea naţională de dezvoltare, la care participă reprezentanţi ai ministerelor de linie din România, ai guvernelor statelor partenere, ai sectorului neguvernamental, mediul academic, media, etc.

Evenimentul este o oportunitate pentru a dezbate teme de interes în acest context, de a facilita interacţiunea cu experţi şi în special cu reprezentanţi din ţările partenere. Printre temele abordate se numără: revizuirea strategiei naţionale de cooperare pentru dezvoltare, consultarea comunităţii naţionale privind noua lege a cooperării pentru dezvoltare, noua agendă globală post-2015 (Obiectivele de Dezvoltare Durabilă) şi Anul European al Dezvoltării (2015).

Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Ministerului român al Afacerilor Externe, iar din 2010 este organizat de FOND în parteneriat cu PNUD România.

Autentificare intranet
> ti-ai uitat parola? click aici!

FOND

Website realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene si al Agentiei de Dezvoltare Austriece, prin proiectul european TRIALOG.